Dette vet jeg

«Det jeg vet er at jeg er villig til å sette meg ned og ha de vanskelige samtalene med deg. Tape og vinne med samme sinn. Det er oss mot problemet, ikke oss mot hverandre. Jeg er ikke redd, ikke med deg. Vi trenger ikke å ødelegge noe som ikke er ødelagt. Blir det ikke oss, så blir det noen andre. Kjærligheten er enkel, men vi gjør den vanskelig. Det jeg vet er at jeg heller vil være med deg enn med noen andre. Det holder for meg.»

2 tanker om “Dette vet jeg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s