Hit, men ikke lenger

Føler du noen ganger at livet bare stopper opp? Som at det gikk hit, men ikke lenger.

Jeg er tom for krefter. Jeg som var så full av liv at jeg før ikke klarte å sitte stille. Nå gjør jeg ikke annet. Klokken er 03:00 og jeg legger meg over en pute i et forsøk på å lindre smertene i magen. Hodet er tungt og det verker. Det er som om jeg har voksesmerter i hele kroppen, men jeg tror ikke at jeg kommer til å bli langt mye lenger enn det jeg er nå. Det er mørkt. Ikke bare i rommet, men også inni meg. Jeg er mørkredd og vil bare sove, slippe taket.

4 tanker om “Hit, men ikke lenger”

 1. Åh kjære Rikke ❤
  Klarer virkelig ikke forestille meg hvordan du har det.
  Men gråter når jeg leser bloggen din.
  Vondt å se hvor svak kroppen din er 😦
  Når jeg veit at inni deg er en veldig sterk jente ❤
  Men husk det er altid lys i andre enden av den vanskelige tunnelen ❤
  Som jeg har sagt før. Ord blir fattige, men du skal vite at jeg tenker på deg ❤
  Storklem

  Liker

 2. Er så lei meg for at du, den nydeligste og herligeste personen eg veit om skal ha det sånn. Tenker kjempe masse på deg, Rikkemin!
  I love you ❤ ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s