Endelig hjemme.

Heihei, alle herlige!

Nå har jeg endelig funnet tilbake til min egen seng. Åh, det er fantastisk, har aldri vært så glad for å ligge i sengen jeg er så lei av.

Gårsdagen var fylt med kvalme, oppkast til jeg fikk utslatt i ansiktet, smerter som gjorde at jeg ikke orket mer (men hva skulle jeg vel gjøre når jeg ikke orket mer), og en kropp som var så altfor, altfor sliten.Jeg har verdens beste mamma, rett og slett. Ville aldri klart det uten henne, hadde hun ikke holdt meg oppe når jeg kastet opp ville jeg ikke hatt krefter til å holde hodet oppe, jeg ville ha falt. Jeg ble redd bare hun gikk ut døren, så knyttet var jeg til henne. Den finnes ingen ord, det finnes gjerninger som kan gi denne damen hva hun fortjener. Hun er min mur som stopper meg i å falle ♥ verdens beste mamma


Det viser seg at jeg har tatt sprøyter og medisiner i 1år, forgjeves, for betennelsen tipper heller mot verre enn bedre. Menmen, det tar jeg en annen dag, nå er jeg i lykkerus for endelig å være hjemme.-Rikke

4 tanker om “Endelig hjemme.”

  1. Hei Rikke. Jeg kom inn på bloggen din nå, og wow jeg er inspirert av ditt mot, din selvironi og bare måten du får frem hvordan det er på. Og jeg håper du vet hvor utrolig pen du er. Og jeg er ikke en person som sier folk er pene uten at de er det altså. Du fortjener det beste, virkelig. Stå på!
    Hilsen Malene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s