En gang i hjertet, alltid i hjertet.

Til verdens beste klasse.
Bildene er fra tidenes overnattingstur, som fant sted tirsdag-onsdag.
 

Da sitter jeg her, blank i øynene. Hvordan skal jeg klare å si farvel og på gjensyn til verdens beste klasse. Til klassen med de kjekkeste guttene og de fineste jentene. Til klassen med krangler og diskusjoner. Til klassen med latter og kjærlighet. Til klassen med humor som spredde seg over hele skolen. Dette er bare slutten på begynnelsen, men dere har gjort begynnelsen for meg så fantastisk og minneverdig. 

Gangene dere har sprunget mot meg med åpne armer, gangene dere har skreket for at jeg har kommet inn i klasserommet, gangene dere har sendt meg god bedring meldinger, gangene dere har vist meg at dere er glad i meg, det er øyeblikk som betyr alt for meg, øyeblikk jeg vil ta med meg for alltid.

Filip, Jørgen, Knut Erik, Hermann, Silje, Ingrid Sofie, Hanna H, Kim Are, Jakob, Hanna IB, Henrik, Mojtaba, Henrikke, Andrea Margit, Preben, Kristina, Caroline, Mads, Gine, Andreas, Sara, Martin, Sofie, Sebastian, Rondek, Rebekka, Amel og Simen – dere har gjort de verste årene i mitt liv, til de beste hittil. Dere har holdt meg i live.

Jeg savner dere allerede, latteren, smilene, personene, samholdet, morsomhetene, kjærligheten, livet generelt med dere som klasse 8a – 10a. Men heldigvis ser jeg dere igjen, kanskje er vi sammen ofte, kanskje i sommer, kanskje på videregående, kanskje i byen, kanskje på fester, kanskje i fremtiden, men alltid i hjertet. 

Jeg vet jeg kommer til å være masse med mange av dere, mens andre kommer jeg kanskje ikke til å se så ofte. Vi begynner på nye skoler, noen på skolen ved vannet, andre på skolen lengre oppe, og andre på skoler vi ikke kjenner, men uansett vil dere alltid være spesielle for meg, det var noe annet, noe eget, vi var ikke bare en klasse, men en familie. Det høres sikkert kleint ut for mange, og når jeg tenker meg om så er det nok så kleint å skrive dette innlegget i seg selv, men sannheten er klein.

Jeg har funnet jentene som har blitt som søstre. Jeg har funnet guttene som har blitt som brødre. Jeg har funnet gutten som har fått hjertet til å slå en ekstra gang, jeg har funnet jenta som har blitt min verre halvdel. Jeg har funnet mennesker jeg er evig glad i, mennesker som vet hva de skal gjøre for at jeg trekker på smilebåndet, mennesker som har gravert navnet sitt inn i hjertet mitt.

3 tanker om “En gang i hjertet, alltid i hjertet.”

 1. jeg har kanskje ikke alltid vært der, men du skal vite at jeg støtter deg og er glad i deg 🙂
  når de ropte opp navnet i klassen og du ikke var der, var det mange som tenkte på deg.
  jeg vil alltid tenke på deg Rikke 😀
  -kristina

  Liker

 2. I klasse 10A har Rikke alltid vært der, du har enten vært der med din sprudlende latter eller i våre hjerter som savner deg. Du skrev det vi alle tenkte så det er egentlig ikke mer å si, men uansett så kan vi si litt om deg da vennen. Det er riktig som Kristina sier, vi tenkte på deg hver gang, selv da lærerene lot være å rope opp navnet ditt for ikke å høre stillheten etter navnet Rikke, det var på en måte litt for tungt i blant. Jeg sa ofte ‘åh, jeg savner Rikke’, jeg vet jeg ikke var alene. Det var ord som egentlig ikke trengtes å ytres. Men du var der alltid, gjemt i veggene i klasserom 2 og klasserom 8, hørte på de uendelige kverulasjonene til Mads, latteren og den uendelige slurpingen av litago og iste. Det var rart å se deg komme og gå, den ene dagen så glad og frisk og den andre uten mulighet til å komme. Lykken var like stor uansett hver gang du kom, og det betydde like mye hver gang. Klasse 10A var en klasse med kjærlighet til alle, uansett. Tusentakk til dere alle!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s