God sommer!

Håper den varmer dere fra øreflippen og helt ned til tærne, at lukten av sommer bringer frem gamle og gode minner, mens nye skapes. At sanden og gresset mellom tærne, kiler like mye som sommerflørten, familie eller venner får det til å krible i brystet. Jeg håper at sommerfuglene er like vakre i år som i fjor, og årene før der, de årene hvor du løp etter de skjøre, fargerike skapningene, åtte skostørrelser mindre, kanskje løp du barbent også, uskyldig, og uviten om verden utenfor deg og den lille sommerfuglen. Jeg håper sommerkveldene byr på de gylne timer, hvor himmelen viser seg i alle regnbuens farger, og at solen, som så vidt går ned, står opp med lyden fra trillende latter og godt selskap. Her kan jeg ramse opp alt det vakre som følger sommeren med, men mest av alt, så håper jeg bare at dere har en sabla god sommer, at det gode veier over for det vonde. Så snakkes vi snart igjen, mine flotte blomster.

4 tanker om “God sommer!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s