Nå faller jeg

De fleste rundt meg har aldri sett meg gråte, ikke før nå. Jeg fikk alt på en gang. De fikk alt på en gang. Selv ukjente har sett meg gråte nå. I butikken og på bussen, midt på dansegulvet til og med. Jeg skulle ikke bli sånn her. Jeg vil ikke byrde andre med mine sorger, men nå har jeg snublet inn armene på bestevennen min og ligget i fanget til mamma, som om jeg skulle vært et barn igjen. Jeg er så redd for å slippe taket, men nå faller jeg.

11 tanker om “Nå faller jeg”

 1. Ååh føler med deg. Dette minner meg om akkurat samme innlegg jeg skrev i dag om at det å være psykisk sliten var en jobb. Det å ha så mange tanker i hodet, og nå bunnen ❤ håper alt går bra med deg

  Liker

  1. Alexandra Emilie: Åå, da skal jeg klikke inn å lese det asap! Tusen takk, du er god. Håper alt er bra med deg, vondt å lese at du kan kjenne deg igjen, føler med meg, det unner jeg ingen, men stå i det, så skal du se at du klarer deg, og tilslutt vil få det bra, det må jo være sånn, det skal bli bra. Du fortjener alt godt

   Liker

 2. Kloke, gode dattera mi❤️Jeg er så glad i deg❤️Men hadde jeg fått velge, hadde du ikke vært så klok ennå❤️

  Liker

 3. Det skal gå over. Vet ikke om du tror meg når jeg sier det, men det skal gå over, det vet jeg, livet skal smile til deg igjen, kanskje ikke i morgen og kanskje ikke om et år, det kan ingen vite, men jeg vet at det skal gå over. Du er ikke alene om å ha følt på håpløsheten, og vi er mange som kan være enig om at det skal gå over, det skal bli bedre og en dag skal de følelsene du sitter på nå føles som et fjernt minne fordi livsgleden har funnet deg på nytt.
  Du har en helt unik gave i skrivingen, Rikke, det er ikke mange som kan sette ord på så vonde ting og kan få frem så mange følelser hos leseren. Du er unik, du er vakker og jeg digger deg.

  Liker

  1. Otilie S: Min godeste Otilie ❤ Du og du, du er jammen vakker. Det skal gå over, både for meg og for deg. Du er sterk, og jeg heier og heier, unner deg det aller beste. Jeg digger den, snuppa.

   Liker

 4. Så ikke dette innlegget før nå, jeg. Du skriver så utrolig bra! Du setter ord på ting, så det blir lettere å forstå. Jeg heier på deg. Du er den tøffeste jenta jeg kjenner<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s