9 tanker om “Avisartikkel”

 1. hadde vært fint om du kunne ha linket til innlegget om deg i avisen! du er så utrolig sterk og jeg sluker alt du skriver på bloggen flere ganger! håper det en gang kommer ut en bok skrevet av deg ❤

  Liker

 2. Tårene triller for deg Rikke, du er en sterk jente!
  Vil definitivt leste boka di om det blir sånn du har tenkt! Sender deg varme klemmer!
  You’re strong!<3

  Liker

 3. Hei! Jeg leste om deg i avisen og føler med deg! Jeg har hatt mageproblemer siden jeg var 11 år men fikk ikke diagnosen crohns før jeg var 24. Så jeg klarer lett å forestille meg hvordan du har det.
  Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg har lyst å dele med deg hvordan jeg ble frisk. Jeg bestemte meg for at jeg skulle teste ut alternativ behandling, jeg prøvde alt mulig, dietter, soneterapi, akupunktur, healing osv. Dette gjor livet mitt bedre, og til tider vil jeg faktisk si at jeg ble så mye som 80% bedre! Men jeg fikk som regel tilbakefall og hadde dager hvor jeg var helt på bonn igjen. Helt til jeg traff på en person som driver med bioresonans kombinert med homeopati. Det vil si at han fant ut hvilke bakterier og virus som skapte betennelsen og etter to mnd med homeopati var jeg frisk(det finnes ulike homeopatimedisiner). Jeg har ikke lyst å reklamere for en enkelt, det finnes helt sikkert flere som driver med det samme, jeg vil bare dele det med deg for jeg vet hvor kjipt jeg har hatt det selv i alle år og at jeg nå, tre år etter jeg fikk behandling, fortsatt er frisk! Aldri gi opp, kanskje du har en egen vei å bli frisk på, men aldri aldri gi opp tanken på å tro at du en gang blir frisk!! Det er mulig 🙂
  god bedring og gode tanker til deg 🙂

  Liker

 4. Har du lest denne? En i familien var hardt rammet av det samme som deg. Men etter omlegging til lavkarbo er han mye bedre. Skader i alle fall ikke å prøve 😉 Ønsker deg lykke til! Gjelder for alle betennelses tilstander i kroppen. Også MS, diabetes, og fibromyalgi. Søk på lavkarbo.no om spesifikk sykdom, der har mange lagt ut sine erfaringer.
  http://paljabekk.blogspot.no/2012/10/kronisk-utmattet.html

  Liker

 5. Vokste selv opp med Morbus Crohn og kan skrive under på at det er en solid dose utfordring i å komme gjennom hverdagen når alt dreier seg om indre smerter. Tross hva leger sier så tror jeg på at det finnes veier ut av uføret, min vei var å reise rundt jorden noen år etter operasjon, og dermed finne svar på meg selv, mine omgivelser og mine matvaner. Let til du finner din egen vei, bidrar gjerne med hjelp om du ønsker 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s