Wow

Dere varmer hjertet mitt med alle de fine ordene deres. Dere rører meg helt enormt. Takk for alle tilbakemeldinger på artikkelen som ble skrevet om meg. Det er på grunn av dere at jeg deler. Takk for at det får bety noe for dere.

7 tanker om “Wow”

 1. Du fortjener virkelig at folk bryr seg, Rikke! Du er så sterk, kanskje den sterkeste jeg kjenner også. Og måten du skriver og uttrykker deg på – har ikke ord! Kan sitte timevis og bare lese, lese, lese. Du er så vakker, og smilet ditt gjør meg utrolig glad! Stå på, vakreste Rikke<3

  Liker

 2. Jeg er ubeskrivelig glad på dine vegne verdens sterkeste og mest fantastiske jente! Dette har du så absolutt fortjent! Å lese bloggen din gjør hjerte mitt varmt, får tårene mine til å renne! Respekterer deg mer enn noen andre! Sender deg en stor klem og håper du får gode dager fremover! Jeg vil aldri slutte å følge deg! Stå på videre og aldri midt motet, jeg har troen på deg!! ❤

  Liker

 3. Heipådei !
  har selv lignende symptomer, men MYE mindre grad.
  nok til at det har preget livet mitt i mange år, så jeg kan forstå litt hvordan du har det.
  Jeg ble rørt av å høre om deg og ditt liv.. syns kjempe synd på deg og føler med deg.
  Behold troa,på medisin.Hvem vet hva de finner opp om et år eller tre.
  Lykke til !! søta 🙂

  Liker

 4. Blir helt rørt over hvor bra du skriver og uttrykker følelser! Stay positiv, pain ends.
  Stå på, bli frisk! 🙂

  Liker

 5. Hei 🙂
  Det er første gangen jeg besøker bloggen din og jeg elsker den allerede, du skriver så utrolig bra. Jeg har også ME og jeg vet hvor vanskelig det er, jeg har ikke hatt ME så lenge som du har men jeg er dritt lei av denne sykdommen allerede så jeg kan bare tenke meg hvor lei du er. Du har inspirert meg til og starte min egen blogg, jeg kjenner meg så godt igjen i hva du skriver og det er godt og vite at man ikke er den eneste som tenker og føler sånn og slik.
  Jeg kommer til og fortsette og lese bloggen din framover, stå på! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s