Takknemlig

Jeg er helt overveldet. Tenk at dere har tatt dere tid til å lese om meg, om historien min. Artikkelen ble også delt i andre nettaviser. Jeg er takknemlig for at den strakk seg lenger enn jeg har klart på egen hånd. Det er så viktig for meg å gi andre en mulighet til å forstå, og ikke minst gi den som føler seg alene et sted vi kan være sammen. Jeg håper at dette kan bidra til at flere ønsker svar og at vi sammen kan finne hjelp.

6 tanker om “Takknemlig”

 1. Utrolig tøft av deg og gå ut i media med slike «tabu» sykdommer. Har selv IBS – Kronisk Iritabel tarm, og sliter nok med det. Men Chron OG ME, kan virkelig ikke være greit.

  Liker

 2. Hei
  Jeg har egentlig nettopp begynt å lese bloggen din. Synes du er modig som skriver alt ned, det er vel din måte å få alt ut på. Innimellom så må du ta deg først og ikke tenke på oss som leser bloggen din. Selvfølgelig heier vi alle på deg, og håper dagen kommer når du er helt frisk igjen 🙂
  klemmer herfra

  Liker

 3. Ville bare først si at du er utrolig flink til å skrive! Du klarer å sette ord på følelsene dine og hvordan du har det. Noe man sjelden ser hos ungdommer på din alder. Den åpenheten du gir og viser vil hjelpe deg i tunge stunder. Du er fantastisk sterk og vi er mange som heier på deg! Bruk bloggen som terapi og ta til deg alt av støtte. Bruk det for alt det er verdt. Aldri mist troen på at du vil kunne få en normal hverdag. Tro kan flytte fjeld. Jeg og resten av leserne dine har også troen. Stå på, kjære Rikke! Dette klarer du ❤

  Liker

 4. Jeg vet horden hverdagshelvete her, med ME, lekktarm og spiseforstyrrelser, men verst av alt er nesten det og skulle bli forstått. Det er hverdagen som er tøff, det som andre ser på som normale ting i hverdagen er fjerne mål.
  I hvertfall her i lille Kongsvinger hvor alle kjenner alle (nesten) og folk husker deg så alt for godt som den du enn gang var når du var frisk.
  Jeg krysser fingrene for deg og håper hverdagen blir lettere etterhvert..
  Bare og ta kontakt om du trenger og snakke med noen som vet akkurat hvordan det er.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s