En kveld, en natt

Jeg kunne glemme alt som fantes av smerte og utmattelse, jeg kunne danse, som om jeg aldri sluttet. Jeg kunne smile, som om ingenting kunne stoppe meg. Jeg kunne le, som om det var det siste jeg gjorde. Endelig, selv bare i noen timer, så følte jeg meg som en ungdom igjen, helt uten bekymringer, bare rusa på livet. Med de beste personene i verden, som jeg elsker høyere enn noe annet.

2 tanker om “En kveld, en natt”

  1. Det gleder mitt hjerte å lese hvordan du kan glede deg over ting ungdommer har til vanlig. Det står det utrolig stor respekt av! Jeg kunne ønske jeg hadde ditt syn på livet, slik at jeg kunne glede meg over alle de små tingene i livet også. Lev videre på de gode minnene og vit at det kommer en tid der hver dag blir som gårsdagen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s