Ikke vekk meg nå

I noen timer fikk jeg være akkurat det jeg er. På skoleball, omgitt av mine beste venner. En helt vanlig ungdom. Et sted hvor bekymringene ikke var større enn hvem som skulle danse med hvem. Jeg lo som om ingenting kunne stoppe meg. I noen timer fikk jeg hører til.

2 tanker om “Ikke vekk meg nå”

  1. Det gleder mitt hjerte å lese hvordan du kan glede deg over ting ungdommer har til vanlig. Det står det utrolig stor respekt av! Jeg kunne ønske jeg hadde ditt syn på livet, slik at jeg kunne glede meg over alle de små tingene i livet også. Lev videre på de gode minnene og vit at det kommer en tid der hver dag blir som gårsdagen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s