Smil sier de

De sier det hjelper å være glad, så jeg prøver, med alt jeg har. Jeg smiler og ler, som om jeg fortsatt er den jenta jeg en gang var, jeg svever på skyene i mitt eget selskap, uansett om jeg bare ligger der, totalt ødelagt. Det hjelper, men er det dette jeg skal gjøre resten av livet, ligge her i sengen og kjenne kroppen som blir slått og sparket for hvert åndedrag, skal jeg kjenne på hodet som dundrer, og se den livløse kroppen bare ligge der, kroppen som jeg er for svak til å løfte. Skal jeg ligge her å le av det hele, som langt i fra er en spøk. Men jeg antar det, det er jo det alle sier, og det hjelper jo, hadde det bare gjort meg frisk.

5 tanker om “Smil sier de”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s