Det høsten har lært meg

Denne høsten er det fire år siden. Det er fire år siden livet ble snudd opp ned. Fire år siden drømmen om å satse på håndball ble revet bort. Det er fire år siden sist jeg så verden med et smalt og naivt blikk. Nå har livet mistet farge, men det er likevel vakrere enn det var før; Å lære er mer enn det vi skriver av fra tavla, og kunnskap kommer først og fremst av erfaring. Ikke visste jeg at smerte kunne være så vondt og glede så godt. Nå vet jeg at lyset finnes også i mørket.

Processed with VSCO with b1 preset

9 tanker om “Det høsten har lært meg”

  1. Du er det mest inspirerende mennesket jeg noen gang har fått en opplevelse av. Du er fantastik, du skriver fantastisk, du ser fantastisk ut. Sterkeste, fineste, flinkeste jenta jeg noen gang har lest bloggen til, eller kjenner til på en måte. For det er nettopp det jeg gjør. Føler jeg kjenner en del av deg, og du har hjulpet meg og sikkert mange andre gjennom vanskelige ting. Du er en stor inspirasjon, du er rett og slett herlig! Takk for gode sammenligninger, gode ord, ærlige innlegg og en utrstråling jeg aldri har sett makan til. Takk, takk, takk!

    Liker

  2. Sitter her med gåsehud, nesten tårer i øynene. Måten du skriver på gjør meg rørt, har ikke ord. Du er sterk og en utrolig stor inspirasjon. Det du skriver får en virkelig til å tenke over hvor verdifullt livet er. Takk for at du gir så mye håp. Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s