8 tanker om “”

 1. Du har virkelig hjulpet mange, deriblant meg! Jeg tviler på at jeg er den eneste som er evig takknemlig for det! Har selv måttet slutte på skolen for bare ett par uker siden, men det blir bedre, men det vet du sikkert! Håper du kan bruke energien din på positive ting fremover ❤

  Liker

 2. Kjære fine vakre deg, du er ikke alene om å føle deg så langt nede .. Jeg vurderer selv å droppe ut av skolen selv om dette året er så himla viktig for meg slik jeg får et vitnemål som er fullere enn det jeg fikk når jeg gikk ut av tredje klasse i 2012, men jeg er redd for at jeg ikke klarer det.. Jeg har også fått meg jobb noe jeg er glad for,men jeg føler meg ikke frisk nok til å jobbe så før jeg i det hele tatt har prøvd må jeg ordne meg sykemelding.. jeg føler at jeg svikter alle rundt meg inkludert meg selv .. jeg er så altfor redd for å miste de rundt meg .. jeg har lyst til å gi opp, legge meg ned og håpe på bedre dager ..
  Du er sterk, jeg beundrer styrken din og hvordan du klarer å holde mote oppe i alt det vonde du går igjennom. du er et forbilde for meg og mange andre! ❤

  Liker

 3. Du er sterk og jeg ser opp til deg for at du er så ærlig som du er. Jeg kjenner meg veldig igjen i .. alt du skriver. Og det er fært å si, men faktisk ganske deilig å vite at jeg ikke er den eneste. Jeg går 2. klasse for 2. gang grunnet sykdom selv og vet ikke om jeg kommer til å klare å fullføre. Har lest bloggen din en lang stund, men har aldri turt å kommentere. Det å droppe ut fra skolen er jo faktisk ikke krise heller, selvom jeg VET at det føles sånn akkurat nå. Dette klarer du. Du er sterk.

  Liker

 4. Takk for at du deler dette med oss ❤
  Du er et forbilde!
  Skjønner at det suger heftig!! Du har sikkert tenkt på det allerede, men jeg spør likevel med fare for å være helt dust. Kunne du prøvd å ta et fag som prevatist eller noe? Bare for å komme i gang å få litt mestring?
  Jeg tenker på deg, og håper du snart får det bedre!
  Du skal vite at du hjelper mange med denne bloggen hvertfall 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s