Jeg sitter fast

Jeg vet mer om hvem jeg var da, enn det jeg vet om hvem jeg er nå. Jeg har mistet så mye av det som gjorde meg til meg. Hvem er vi egentlig når det vi identifiserer oss med blir tatt fra oss? Her om dagen ble jeg med vennene mine i russebilen deres. Jeg koste meg, som jeg alltid gjør sammen med dem. Likevel føles det litt ut som at vi lever på to forskjellige planeter, og kanskje vi gjør det akkurat nå. Det er som om jeg ikke hører til lenger. De deler ungdomstiden sammen, mens min aldri startet.

8 tanker om “Jeg sitter fast”

 1. Kjære jenta mi❤️ Det er tungt. Ingen vil at du skal dit igjen. Jeg vet du har gått glipp av mye skolegang, – og ungdomslivet ditt-, men du har mer erfaring enn de fleste. Du har lært så mye siden du ble syk. Til tross for at du har vært så dårlig, har du alltid empati med andre. Du er blitt så klok. Du er slikt et vakkert menneske💖 En gang skal du óg ha krefter til å danse med den livsgleden som finnes inni deg. Du skal ta for deg av livet, og blomstre🌸❤️

  Liker

 2. Utrolih bra skrevet, Rikke ❤ Kjenner meg igjen i mye av dine tanker.. Det er så vondt når formen vingler så fælt. Man får noen gode dager også tror man at man kan klare hva som helst og tror at DENNE gangen snur det! For så å bli skuffet når smellen kommer. Du er knalltøff, Rikke og ikke minst veldig sterk. Sterk som i at du også tør å være sårbar og ærlig om hvordan dette lille helvete kan være. I tillegg virker du som ei utrolig glad og sprudlende jente. Stå på! Også må vi klamre oss til håpet om at en dag – en dag blir det bedre ❤ stor tørsteklem fra ei som vet litt hvordan det er, men ikke helt.

  Liker

 3. Du får meg bestandig til å gråte med disse tekstene dine, Rikke. Stor klem, vakreste deg <3<3

  Liker

 4. Jenny Cornelia: Åå, kjære, fine deg ❤ Du er knalltøff og sterk skal jeg si deg, og for et hjerte av gull. Jeg heier på deg, og håper så inderlig det snart blir flere opp-dager enn ned-dager for deg. Mange klemmer ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s