Aldri forlat meg

«Klokken er over midnatt og nå som mørket har omfavnet det utenfor, kan jeg like gjerne la det omfavne meg også. Vi har tilbragt hele dagen sammen. Jeg vil at han skal se hele meg nå med det samme slik at jeg ikke rekker å bli glad i han før han forlater meg. Han kommer jo til å forlate meg bare han blir kjent med meg. Jeg forstår jo det.

Det begynner å bli lyst ute og vi har snakket hele natten. Jeg har delt alt jeg vet om meg som ikke kan elskes av noen andre. Likevel sitter han og ser på meg, som om jeg er hele verden og enda litt til. Han forteller meg om den han trodde jeg var og den varme følelsen det gir han å vite at jeg er enda mer.»

2 tanker om “Aldri forlat meg”

  1. » Og ingenting har noengang gjort meg reddere enn akkurat dette, kanskje er det jeg som må forlate han, før han rekker å forlate meg.» ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s