Bare en hekt

«Du kom tilbake, i drømmen som i virkeligheten. Dynen er klistret til kroppen og kinnene glovarme. Jeg kunne se meg selv utenfra og jeg fremstår uten respekt for meg selv. Det er bare det at når du ser på meg med det blikket du kun har for meg, og forteller meg at du elsker meg óg… Da klarer jeg ikke å la være.

Processed with VSCO with b1 preset

På savn bygger jeg en falsk virkelighet, et menneske som ikke eksisterer. Det er ikke rettferdig ovenfor noen av oss. Jeg er mer opptatt av at du skal like meg enn at jeg skal like deg. Det er kanskje det som kalles «en hekt». Det at jeg ønsker å være rett for deg, men glemmer å kjenne etter om du er rett for meg. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal klare å leve med meg selv, når du ikke gjorde det.

Processed with VSCO with b1 preset

Du vet ikke hvordan det er å bli og jeg vet ikke hvordan det er å gå. Det er sånn vi er ulike; Du tenner lys for så å slukke de igjen. Jeg blåser liv i glør som ble til aske for lenge siden.»

4 tanker om “Bare en hekt”

 1. Herregud for et sterkt innlegg. Fikk nesten en tåre i øyenkroken av å lese det. Utrolig bra skrevet og ekstremt trist at slikt må oppleves av deg og mange andre… 😦 ❤

  Liker

  1. Vilde: Tusen takk, flotte du! Vell.. det er jo en del av livet, vi må alle føle på noe. Konsekvensene som følger ved å la seg selv føle må vi ta, og et liv uten å føle er jo ikke en til, i hvert fall ikke et givende et. Vi kan ikke klandre andre, da kommer vi ingen vei. Alt går jo tross alt over, og så lenge vi fokuserer på hva vi selv kan gjøre, i stedet for å fokusere på hva alle andre gjør, burde gjøre eller ikke burde gjøre, så vil det hele gå litt fortere. Mange klemmer til deg ❤

   Liker

 2. Du skriver om tingene jeg aldri klarte og sette ord på, du forteller om det som jeg aldri klarte å fortelle, du får følelsene som jeg hadde inni meg frem med ord og som fremdeles er der men som jeg ikke kan sette ord på, du blir forstått og jeg blir forstått, du er ikke alene og det er heller ikke jeg, du e god ❤

  Liker

  1. Anonym: Åh, takk, tusen takk, godeste du, for at jeg for deg får være det jeg ønsker å være – til hjelp, på et vis. Det er det jeg ønsker med dette, og det betyr hele verden at det når frem. Du er aldri alene, aldri. Du er god du. ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s