Selv da finnes du

«Verden kan bare rase den, for like fort som den raser bygges den igjen.»

Processed with VSCO with 1 preset

«I meg blir du aldri borte. Selv ikke den dagen den er tjue år siden du rørte ved meg sist. Den dagen alle celler i kroppen min er byttet ut med nye, selv da finnes du. Selv da kan jeg høre gjenklang av latteren din. Selv da kan jeg huske hvordan varmen din varmet det kaldeste i meg. Selv da finnes du.»

2 tanker om “Selv da finnes du”

  1. Kjærlighet som aldri forsvinner, er den dypeste kjærlighet. Den er som glass, solid men lett knuselig. Man fremstiller kjærlighet som noe «vakkert», men er den det? Er den virkelig vakker når den dør ut?

    Liker

    1. Goth~: Kjærlighet vil alltid være kjærlighet. Den er det vakreste og viktigste vi kjenner til, denne kjærligheten, og ingen sorg og ingen svik kan forandre det. Det er sorgene og svikene, hva vi mennesker velger å gjøre med kjærligheten som ikke alltid er like vakkert, men kjærligheten, den vil alltid være bare det.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s