Året som gikk

Dette året har utfordret meg på måter jeg trodde at ikke var mulig. Det har krevd mer av meg enn noe annet år tidligere. Det har vært preget av et verre tilbakefall, men selvutviklingen har vært enorm. Jeg sitter igjen med en trygghet om at da jeg kom meg igjennom det, skal jeg komme meg igjennom alt.

Til tross for at denne bloggen egentlig er lagt ned ville jeg gjøre et lite unntak i dag, og dele noen av de gode øyeblikkene sammen med dere, gjennom bilder. De øverste (og eldste) bildene er faktisk fra vinteren for 1 1/2år siden.

Siden sist har jeg flyttet til byen jeg har drømt om å bo i helt siden storesøsteren min flyttet hit for 17 år siden. Selv om jeg ikke har fått kjenne på at jeg bor her helt enda, så er det godt å se byen i sving utenfor vinduet og drømme om det som venter på meg når jeg blir bedre fra sykdom.

Jeg savner dere og tenker på dere hver dag. Takknemlig for vennskapene denne bloggen ga meg. Håper at dere finner noe godt i hver dag og klamrer dere fast. Glad i dere! Ta vare på deg selv. Store klemmer fra Rikke

2 tanker om “Året som gikk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s