Året som gikk

Dette året har utfordret meg på måter jeg trodde at ikke var mulig. Det har krevd mer av meg enn noe annet år tidligere. Det har vært preget av tilbakefall, men også utvikling. Jeg sitter igjen med en trygghet om at da jeg kom meg igjennom det, skal jeg komme meg igjennom resten også.

Til tross for at denne bloggen egentlig er lagt ned, vil jeg gjøre et lite unntak og dele noen av de gode øyeblikkene sammen med dere, gjennom bilder.

Siden sist har jeg flyttet til byen jeg har drømt om å bo i helt siden storesøsteren min flyttet hit for 17 år siden. Selv om jeg ikke har fått kjenne på at jeg bor her helt enda, er det godt å se livet som rører seg utenfor vinduet, og drømme om det som venter når jeg blir bedre fra sykdom.

Jeg savner dere. Takknemlig for vennskapene denne bloggen ga meg. Håper at dere finner noe godt i hver dag og klamrer dere fast. Glad i dere! Klemme fra meg

2 tanker om “Året som gikk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s