Evig

Vi starter alle et sted; Mamma og pappa har vært gift i over 30 år, vært kjærester i enda flere. Mormor og morfar feiret gullbryllup for noen år siden. Søsteren min har vært sammen med sin mann i 10 år. De har alle vært der jeg og min kjæreste er nå.

«Evig kan vare i bare noen sekunder, eller til verden går under og alt forsvinner. Jeg håper at du og jeg varer evig, sistenevnte evig. Jeg håper at vi går hånd i hånd for alltid, men hvis vi en dag går forskjellige veier vil jeg være takknemlig for det som var. Oss to, du og jeg. Du er min første kjærlighet og det kan ingen ta fra deg, ikke jeg engang. Jeg vil evig – sistenevnte evig, elske deg.»

2 tanker om “Evig”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s