Her finnes jeg

Jeg fant meg selv på veien gjennom Slottsparken og opp mot Hegdehaugsveien. Gress og asfalt som fletter seg inn i hverandre. Bort fra det gamle og på vei mot det nye. Nedover Grunerløkka, forbi restauranter og bakgårder som yrer av liv. Kanskje er det dette jeg har lett etter, dette jeg har manglet. Det er her jeg blomstrer. Jeg må bare huske å vanne, for ingen blomster kan spire og gro uten vann, men det finnes heller ingen som blomstrer hele året.

6 tanker om “Her finnes jeg”

  1. Detta er noe av det fineste jeg har lest av deg på lenge! Det føles som om brystet ditt et litt lettere nå, og at kreativiteten din blomstrer. Du er jaggu en sterk en, og håpene for fremtiden tror jeg representer akkurat hva som er et godt liv – du har land i sikte ute på dette åpne hav

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s